facebook

Audite Finance Group

За Нас

Заедно към успеха, това е визията на “Одит Файнанс Груп” ООД.

Ние сме българска учебно – тренировъчна фирма, която предлага висококачествени счетоводни и консултантски услуги за нуждите на малкия и среден бизнес. Следвайки визията на компанията, целта на нашия екип е да изгради здраво и дълготрайно партньорство и доверие с клиентите ни, да им помогне да осъществят пълния потенциал на бизнеса си и заедно да достигнем нови върхове в целите си.

Счетоводно-данъчният процес е ангажиращ и труден за повечето бизнеси, затова нашите млади, мотивирани, и професионално обучени счетоводни специалисти ще се погрижат за Вашите счетоводни документи, тяхното структуриране, осчетоводяване и съхранение, както и счетоводно-данъчните отношения с държавните институции. Това ще Ви позволи да се концентрирате в развитието на бизнеса Ви и да достигнете целите си по-бързо и лесно.

Нашият екип от мотивирани, опитни и професионално обучени консултанти ще бъде до Вас, за да помогне да достигнете пълния потенциал на компанията си. Те ще Ви помогнат да създадете най-ефективната и ефикасна счетоводна политика за нуждите на бизнеса Ви, ще оценят инвестиционните Ви проекти и ще Ви помогнат да направите най-добрия избор и ще анализират цялостния Ви бизнес, за да Ви посъветват как да го оптимизирате и да го направите по-успешен.

Започвайки партньорство с нас, ще получите професионален и доверен партньор, който ще е до Вас и заедно ще постигнем успеха.